Woonstijlen

Houd jij ook zo van gezellig wonen? Met de inrichting kun je veel sfeer creëren! Zo geven bijvoorbeeld ronde vormen en zachte materialen een gezellige uitstraling. Logischerwijs is dit helemaal afhankelijk van jouw interieurstijl! Onderdelen van het interieur die altijd voor warmte zorgen zijn onder andere planten en lampen. Dimbare lampen en een mooi veldboeket zorgen meteen voor gezelligheid. Vergeet jij jouw bloemen water te geven?? Droogbloemen zorgt ook voor warmte! En bij sfeervol wonen kunnen uiteraard ook kaarsen en een vloerkleed niet ontbreken. Er zijn dus allerlei manieren voor het brengen van warmte in jouw interieur. Doe vooral ook wooninspiratie op door bijvoorbeeld woon gerelateerde pagina's te volgen. Om zo woonideeën te vinden die bij jouw wensen past!

Industrieel 

Stoere inrichting

Kenmerken van een industrieel interieur zijn vaak: metaal, staal, beton, hout en baksteen. Een industrieel interieur geeft je woning hierdoor een stoere, rauwe maar ook moderne uitstraling. 

Scandinavisch

Minimalistisch en cleane

Een Scandinavisch interieur is over het algemeen vrij minimalistisch. Weinig tot geen felle kleuren. Kenmerken zijn: cleane, strakke lijnen en weinig sierlijke accessoires. 

Design

Oog voor detail

Designklassiekers, hoogwaardige materialen, strakke lijnen en vakmanschap zijn de kenmerken van een design interieur. Design meubels zijn tijdloos en van de allerhoogste kwaliteit. 

Retro

Kleurrijk en vintage meubels

Het interieur van de jaren '70 met grafische prints, gedurfde kleurrijke kleuren en een combinatie van materialen. Deze woonstijl heeft vaak een donkere maar warme uitstraling. 

Wooninspiratie
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin